Feeling home in a deep frozen world

Via de dienst www.diepvriesurk.nl worden privacygevoelige gegevens oftewel persoonsgegevens verwerkt. Diepvriesurk.nl acht een zorgvuldige omgang met persoonsgegevens van groot belang. Persoonlijke gegevens worden door ons dan ook zorgvuldig verwerkt en beveiligd.

Bij onze verwerking houden wij ons aan de eisen die de Wet Bescherming Persoonsgegevens stelt. Diepvriesurk.nl is de verantwoordelijke voor de gegevensverwerking. Omdat onze verwerkingen binnen de wettelijke vrijstellingsregelingen vallen, zijn deze niet aangemeld bij het College Bescherming Persoonsgegevens. In deze privacyverklaring leggen wij uit welke persoonsgegevens wij verzamelen en gebruiken en met welk doel. Wij raden u aan deze zorgvuldig te lezen.

Deze privacyverklaring is voor het laatst aangepast op 12 december 2018.

Gebruik van persoonsgegevens

Door het gebruiken van onze dienst laat u bepaalde gegevens bij ons achter. Dat kunnen persoonsgegevens zijn. Wij bewaren en gebruiken uitsluitend de persoonsgegevens die rechtstreeks door u worden opgegeven of waarvan bij opgave duidelijk is dat ze aan ons worden verstrekt te verwerken. Hoewel u onze website ook als bedrijf kunt gebruiken, vallen bedrijfsgegevens niet onder de Wbp. Deze privacyverklaring is dan ook hoofdzakelijk bedoeld voor diegenen die de website als particulier of als werknemer gebruiken.

Wij gebruiken de volgende gegevens om bestellingen af te handelen:

  • NAW gegevens
  • Telefoonnummer
  • Emailadres

In kaart brengen websitebezoek

Op de website van Diepvries Urk worden algemene bezoekgegevens bijgehouden, waaronder het IP-adres van uw computer en het tijdstip van opvraging en gegevens die uw browser meestuurt. Deze gegevens worden gebruikt voor analyses van bezoek- en klikgedrag op de website. Diepvries Urk gebruikt deze informatie om de werking van de website te verbeteren. Deze gegevens worden zo veel mogelijk geanonimiseerd en worden niet aan derden verstrekt.

Google Analytics

Diepvries Urk maakt gebruik van Google Analytics om bij te houden hoe gebruikers de website gebruiken en hoe effectief de Adwords-advertenties van Diepvries Urk bij Google zoekresultaatpagina’s zijn. De aldus verkregen informatie wordt, met inbegrip van het adres van uw computer (IP-adres), overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Lees het privacy beleid van Google voor meer informatie. U treft ook het privacy beleid van Google Analytics hier aan.

Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe onze website gebruikt wordt, om rapporten over de website aan Diepvries Urk te kunnen verstrekken en om haar adverteerders informatie over de effectiviteit van hun campagnes te kunnen bieden. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. Diepvries Urk heeft hier geen invloed op.

Diepvries Urk heeft Google geen toestemming gegeven om via Diepvries Urk verkregen Analytics-informatie te gebruiken voor andere Google-diensten.

Contactformulier

Als u een contactformulier op de website invult, of ons een e-mail stuurt, dan worden de gegevens die u ons toestuurt bewaard zolang als naar de aard van het formulier of de inhoud van uw e-mail nodig is voor de volledige beantwoording en afhandeling daarvan.

Wij verzamelen uw NAW gegevens, uw telefoonnummer en e-mailadres.

Wij kunnen per post, per mail of per telefoon contact met u opnemen voor commerciële doeleinden. Bij iedere communicatie langs deze weg wordt een afmeldmogelijkheid aangeboden.

Registreren

Bij het aanmaken van een account moet u zich eerst registreren. Na registratie bewaren wij via de door u gekozen gebruikersnaam de door u opgegeven persoonsgegevens. Wij bewaren deze gegevens zodat u deze niet elke keer opnieuw hoeft in te vullen, zodat wij u kunnen contacteren in het kader van uitvoering van de overeenkomst, facturering en betaling en om een overzicht te geven van de producten en diensten die u bij ons heeft afgenomen.

Wij zullen de aan uw gebruikersnaam gekoppelde gegevens niet aan derden verstrekken, tenzij dat noodzakelijk is in het kader van de uitvoering van de overeenkomst die u met ons sluit of indien dit wettelijk verplicht is. In geval van een vermoeden van fraude of misbruik van onze website kunnen wij persoonsgegevens aan de bevoegde autoriteiten overhandigen.

Cookie Policy

Deze cookie policy legt uit hoe Diepvries Urk en onze partners cookies en gelijkwaardige technieken gebruiken om u te herkennen bij het bezoeken van onze websites. Je leest hier wat deze technologieën zijn, waarom we deze gebruiken en wat uw rechten zijn om deze techniek te controleren.

Wat zijn cookies

Een cookie is een klein bestand dat een reeks karakters bevat die naar uw computer worden gezonden wanneer u een website bezoekt. Wanneer u de website nogmaals bezoekt, herkent de cookie uw browser. Cookies kunnen gebruikersvoorkeuren en andere informatie opslaan.

Cookies voorzien in een comfortfunctie om uw tijd te besparen of de web server te vertellen dat u terugkeert op een specifieke webpagina. Bijvoorbeeld wanneer u bepaalde instellingen of formulieren op onze websites hebt ingevuld, dan onthoudt de cookie specifieke informatie voor vervolgbezoeken. Wanneer u terugkeert op de website, dan kan de website eenvoudig eerder verstuurde informatie ophalen waardoor u eenvoudig gebruik kunt maken van aangepaste instellingen en formulieren.

Cookies door de website eigenaar ingesteld (in dit geval Diepvries Urk) worden ‘first party cookies’ genoemd. Cookies die zijn ingesteld door partijen anders dan de website eigenaar worden ‘third party cookies’ genoemd. Third party cookies zorgen voor functionaliteit van derden binnen of via de website (zoals advertentievertoningen, interactieve content en analytics). De partijen die deze third party cookies hebben geplaatst kunnen zien wanneer je computer deze website bezoekt, net als bepaalde andere websites.

Waarom gebruiken we cookies

Wij gebruiken first en third party cookies voor een aantal redenen. Een aantal cookies zijn benodigd voor technische redenen, zodat onze website optimaal kan functioneren. Deze cookies noemen we ‘essentiële cookies’ of ‘strikt noodzakelijke cookies’. Andere cookies stellen ons in staat om onze gebruikers te traceren en doelgericht hun interesses te bereiken om zo de gebruikerservaring te verbeteren. Bijvoorbeeld: wij houden bij welke pagina’s u bezoekt binnen onze websiteomgevingen, daardoor kunnen we zien welke pagina’s het meest bekeken worden. Deze gegevens worden gebruikt om gepersonaliseerde content en promoties aan te bieden binnen onze website aan klanten wiens gedrag laat zien dat ze geïnteresseerd zijn in een bepaald onderwerp. Derde partijen plaatsen cookies door hun websites voor advertenties, analytics en andere doeleinden. Dit is in detail hieronder beschreven.

Welk type cookies gebruiken we en hoe gebruiken we ze?

De specifieke type first en third party cookies die via onze websites geplaatst kunnen worden. Hierbij gaat het onder andere om de volgende cookies:

Essentiele website cookies: Deze cookies zijn strikt noodzakelijk om u onze services aan te bieden via onze website en voor een aantal functionaliteiten zoals secure pagina’s.

Prestatie en functionele cookies: Deze cookies worden gebruikt om de prestaties en functionaliteit van onze website te verbeteren, deze zijn niet essentieel. Zonder deze cookies zijn een aantal functies op de website echter niet beschikbaar.

Analytics en customisation cookies: Deze cookies vergaren informatie die gebruikt wordt in samengevoegde vorm om ons te helpen begrijpen hoe onze website wordt gebruikt en hoe effectief onze marketingcampagnes zijn. Ook gebruiken we dit om onze websites aan te passen aan de gebruiker.

Advertenties cookies: Deze cookies worden gebruikt om advertentieberichten relevanter te maken voor u. Zij zorgen ervoor dat u niet steeds dezelfde advertentie ziet, dat ze correct worden vertoond en in sommige gevallen op basis van uw interesses.

Sociale netwerk cookies: Deze cookies worden gebruikt om pagina’s te delen en content die u interessant vindt op onze website via sociale netwerken en andere websites. Deze cookies kunnen ook gebruikt worden voor advertentiedoeleinden.

Hoe kan ik cookies controleren

U heeft het recht om te beslissen of u het gebruik van cookies accepteert of afwijst. U kunt uw browser instellen om cookies te accepteren of af te wijzen, u kunt dan onze website mogelijk nog steeds gebruiken maar bepaalde functionaliteiten of pagina’s werken mogelijk niet correct. Voor meer informatie over het weigeren of accepteren van cookies binnen uw browser verwijzen we u naar de helpfunctie van uw browser.

Essentiele website cookies: Omdat deze cookies strikt noodzakelijk zijn voor het functioneren van de website kunt u deze niet weigeren. U kunt ze blokkeren of verwijderen door uw browser instellingen aan te passen zoals hierboven beschreven.

Gebruik van gerichte advertenties

Onze website bevat op dit moment geen advertenties en er worden daarom geen advertising cookies gebruikt door ons of derden.

Hoe vaak wordt de cookie policy geüpdatet

Wij updaten deze cookie policy wanneer dit nodig is vanwege juridische, operationele of reguleringsredenen. Het is daarom belangrijk dat u af en toe deze pagina opnieuw leest om geïnformeerd te blijven over gewijzigd gebruik van cookies en gerelateerde technieken in de toekomst. De datum aan de start van dit document laat zien wanneer de meest recente update is geweest.

Waar kan ik verdere informatie krijgen?

Als u verdere vragen heeft over ons gebruik van cookies en andere technieken. Stuur ons dan een email op: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Om u te kunnen registreren op onze website, vragen wij u de volgende gegevens:

  • uw NAW gegevens
  • uw e-mailadres

Wij publiceren uw klantgegevens niet.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Diepvries Urk zal zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek reageren.

Beveiligen

Diepvries Urk neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. De website van Diepvries Urk maakt gebruik van een betrouwbaar SSL Certificaat om te borgen dat uw persoonsgegevens niet in verkeerde handen vallen. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, of indien u meer informatie wenst over de beveiliging van door Diepvries Urk verzamelde persoonsgegevens, neem dan contact met Diepvries Urk op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

www.diepvriesurk.nl is een website van Diepvries Urk. Diepvries Urk is als volgt te bereiken:

Postadres: Zuidoostrak 18
Vestigingsadres: Zuidoostrak 18
8320 AA Urk
Inschrijvingsnummer handelsregister Kamer van Koophandel: 39041123
E-mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Welkom bij Diepvries Urk BV

Een lange traditie in de vissector

Diepvries Urk BV is een familiebedrijf dat al drie generaties lang (sinds 1928) actief is als onafhankelijke dienstverlener in de voedingsindustrie als het gaat om verwerking en opslaan van vis en visproducten voor klanten in binnen en buitenland. In al die jaren is veel ervaring en een modern machinepark opgebouwd. Ons bedrijf kenmerkt zich door korte en flexibele lijnen en betrokkenheid. Als betrouwbare partner hechten we veel waarde aan langdurige relaties, waardoor we in staat zijn om mee te denken en zoveel mogelijk te ontzorgen.

Vriezen

Behoud van vochtgehalte en structuur

Onze dienstverlening bestaat o.a. uit het los invriezen van verse vis en visproducten van onze klanten. We hebben hiervoor een nieuwe en hypermoderne vriesinstallatie tot onze beschikking. Hele vis of filets worden heel secuur handmatig opgelegd, waarna ze op de bovenband in de koude luchttunnel in zeer korte tijd worden ingevroren bij een temperatuur van -40 graden Celcius. Op de onderband wordt de vis verder verhard en op een kerntemperatuur van -20 graden Celcius gebracht. Dit razendsnelle IQF-systeem is uitermate geschikt voor vis en visproducten, omdat het vochtgehalte en structuur vrijwel niet worden aangetast. Na het ontdooien van de vis blijft daardoor de smaak en textuur gelijk aan die van het verse product.

Upgrading

Glaceren

Om de houdbaarheid van het ingevroren product nog verder te verbeteren en het te beschermen tegen uitdroging, kan een uiterst transparante glaceerlaag worden aangebracht. Hierbij wordt gebruik gemaakt van water dat op speciale wijze door ons is behandeld, waardoor de glaceerlaag kristalhelder blijft. Dit draagt bij aan een mooie en sprankelende presentatie van het product. De glaceerlaag kan variëren van 10 tot 150% van het oorspronkelijk gewicht.

Paneren

Op onze geautomatiseerde paneerlijn kan het ingevroren product worden voorzien van een laag. Bijvoorbeeld een heerlijke laag battermix of daarop nog een paneerlaag. Smaak en kleur kunnen geheel naar de wens van de klant samengesteld worden. Op die manier kan een klantspecifiek product worden gecreëerd. Met de paneerlaag kan een gewichtstoename van wel honderd procent bereikt worden. Na het paneren wordt het product in-line nagevroren en op een kerntemperatuur van -20 graden Celcius gebracht.

Verpakken

Packing

In een semi-automatisch proces worden de diepgevroren producten verpakt. Dit kan in neutrale dozen of in verpakkingen die door de klant zijn aangeleverd. De gewichten variëren van 5 kg dozen tot bulkverpakkingen van wel 350 kg. Flexibiliteit en de wens van de klant zijn hierin leidend. Het exact afwegen gebeurt handmatig, waarbij ook een laatste productcontrole wordt uitgevoerd. Desgewenst kunnen de verpakkingen worden voorzien van etiket dat voldoet aan de wettelijke eisen die per bestemming kunnen verschillen.

Retail

Op onze 12-koppige geavanceerde weegmachines zijn we in staat om razendsnel grote volumes in te pakken voor de retail, variërend van 250 tot 1.000 gram. De machine voor het maken en vullen van de zakken is voorzien van een online printer, die de verpakking kan voorzien van logo’s en product-informatie. Retailverpakken kan ook in door de klant aangeleverde voorbedrukte folie. Desgewenst assisteren we bij het ontwikkelen van verpakkingen, die voldoen aan alle wettelijke eisen en die gericht zijn op de wensen van de klant.

Repacking

Verwerking interleaved producten

Interleaved producten kunnen bij ons machinaal losgemaakt worden en ontdaan worden van plastic folie. Hierbij wordt een handmatige en nauwkeurige visuele nacontrole uitgevoerd. Hierdoor ontstaat een schoon en los product dat daarna verder kan worden behandeld, zoals bijvoorbeeld: glaceren, paneren, sorteren en opnieuw verpakken. Ook hebben we de mogelijkheid om producten van een nieuwe verpakking te voorzien als deze is beschadigd of opnieuw in te pakken als ze in de retail in een nieuwe verpakking worden gepresenteerd.

Sorteren

Tot op de gram nauwkeurig

Op onze geheel computergestuurde sorteerlijn kan zeer secuur op gewicht gesorteerd worden. Of het nu gaat om hele vis of filets, zowel vers of diepvries. Naar de wensen van de klant wordt de vis vervolgens verder verwerkt en verpakt. Op die manier kan qua gewicht een uniform product aangeboden worden.

Opslag

Volledig inzicht in uw voorraad

Diepvries Urk BV heeft een eigen vrieshuis waar de producten in verrijdbare stellingen op pallets of in boxdozen worden opgeslagen. Producten worden met de grootste zorgvuldigheid behandeld, waarbij een voortdurende temperatuurscontrole plaatsvindt. Uw product krijgt bij inslag een uniek productnummer, waarbij de klant alle informatie van het product krijgt. Onze voorraadadministratie biedt voortdurend inzicht in de voorraad. Bij het transport staan we de klant graag terzijde als het gaat om de benodigde certificaten en exportdocumenten.

Certificering

Kwaliteit, hygiëne en duurzaamheid

Het spreekt voor zich dat Diepvries Urk BV werkt volgens de hoogste kwaliteitseisen. Het bedrijf is onder meer IFS gecertificeerd. Dit staat voor een combinatie van HACCP, kwaliteitsmanagement, GMP, klantfocus en diverse inrichtingseisen. Veel retailers in binnen- en buitenland eisen dit certificaat. Voor haar bijdrage aan duurzame visserij en viskweek heeft ons bedrijf ook het MSC-keurmerk en ASC-keurmerk.